FOH_O_blaa_lille.png
 

Vi skræddersyer løsninger til alle typer TV-shows, og kan stå for alt fra musikalsk konceptudvikling til håndtering, koordinering og afvikling af showet og alt derimellem


 

SE EKSEMPLER PÅ TIDLIGERE TV & MEDIA PRODUKTIONER

PIL_NED.png

DK4: Dansk Poptalent

dk4.jpg

DK4s show som følger 54 kunstnere som dyster om at blive årets Danske Pop Talent 
Front Of House har igennem de seneste tre sæsoner været samarbejdspartner på programmet DanskPOP Talent. Programmet havde mere end 50 artister pr. sæson, der alle var med i en konkurrence om at vinde den helt store kickstartpakke, hvor de fik mulighed for at indspille deres eget materiale sammen med anerkendte producere, de fik en række livejobs linet op, indspilning af to musikvideoer, et års hjælp fra DMF og meget mere.

Vindersangen i DanskPOP Talent 2017 skrevet og fremført af Isse Jacobsen. Hun har siden udgivet eget album og lavede bl.a. dette års nytårsshow.

Ved hvert finaleshow i DanskPOP Talent har Front of House udover at sørge for backing og coaching af artister, sparringspartner ved udvikling af show mv. også stået for pauseshowet. I 2017 bestod pauseshowet af "A Night With The Stars". Se evt. mere her på siden: A Night With the Stars


TV2Nord: Musik i Sommerlandet

Tv2Nord.png

Sommer og musik ud i Tv-stuerne
Musik i Sommerlandet var en programserie, der kørte indtil 2015 på Tv2Nord, hvor en række kendte danske artister spiller en minikoncert på torvet i Blokhus over sommeren. Front Of House var med til at gentænke konceptet og havde igennem tre år 18 optrædende artister. Front Of House stod for at udvælge og booke artister og backingorkester, opbygning af arrangementer, produktionsøvere med artister og afvikling og koordinering af hele musikdelen under alle shows.

Ovenstående er fra koncerterne afviklet i sommeren 2013

 

Kontakt Front Of House og hør nærmere om TV & MEDIA produktion


SHOWS & ENTERTAINMENT

SOUND & LIGHT

TV & MEDIA