FOH_O_blaa_lille.png

 Vi laver shows, der er tilpasset jeres ønsker. Hvor I kan sænke skuldrene i sikkerheden om, at vi har styr på det og kun har et for øje - at I får den bedste aften


MERE END 20 ÅRS ERFARING I BRANCHEN
Vi har et stort udvalg af shows til firma- eller privatfesten og for at gøre det mindst muligt besværligt for jer, tilbyder vi selvfølgelig også at stå for lyd, lys, sceneopsætning/design og evt. dekorationer. Vi er leverandør og underleverandør til alle former for events og vi står klar til at hjælpe, om I har brug for den store pakke eller en skræddersyet løsning.

 

EKSEMPLER PÅ TIDLIGERE EVENTS OG SHOWS

PIL_NED.png

VERDENSBILLEDER med KATO / Under kulturarrangementet "Verdensbilleder" i 2017 fik Front Of House som de første i 100 år lov til at omdanne det historiske Aarhus Teaters facade til en gigantisk clubscene. For one night only - 17.000 mennesker samlet på pladsen foran Teatret til et kæmpe show styret af den verdenskendte DJ KATO.

Konceptet A Night With The Stars er blandt det mest solgte til firmaarrangementer, da det er det perfekte alternativ til jer, der ikke “bare” ønsker en kunstner med kendisfaktor, men ønsker en aften med masser af hits i et energifyldt show uden sidestykke leveret på top professionelt niveau og hvor dansegulvet vil gynge fra start til slut.


Få mere information om SOUND & LIGHT produktion til EVENTS OG SHOW


SHOWS & ENTERTAINMENT

SOUND & LIGHT

TV & MEDIA