FOH_O_blaa_lille.png

 Med erfaring fra både store og små produktioner, står Front Of House altid klar til at hjælpe, så I får det helt rigtige udstyr og mandskab


Hos Front Of House kan vi hjælpe med alt fra udvikling, sparring, planlægning og afvikling, hvad enten I skal afholde en konference, messe, produktlancering eller noget helt andet. Front Of House har specialiseret sig i at skræddersy lyd-, lys- og AV-løsninger, samt fulde produktioner til ethvert arrangement og har lavet alt fra modeshows til festivaler. Vi har derfor et bredt kendskab til de mange forskellige varianter og løsningsmuligheder, og kan derfor finde den bedste løsning, som dækker jeres behov og ikke mindst holder sig inden for budgettet uden uforudsete eller skjulte overraskelser.

EKSEMPLER PÅ TIDLIGERE FIRMAARRANGEMENTER

PIL_NED.png

SIEMENS / Firmafest med festival-tema for ca. 700 SIEMENS-medarbejdere i Brande Hallerne. Musikken blev leveret af AllStars feat. Erann DD, Thomas Buttenshøn og Ditte Marie. Front Of House leverede en komplet løsning, hvor oplægget var at "hegne hallen ind" indvendigt og beklæde det med friskfældet bøgetræ for at skabe festivalstemning.

VERDENSBILLEDER med KATO / Under kulturarrangementet "Verdensbilleder" i 2017 fik Front Of House som de første i 100 år lov til at omdanne det historiske Aarhus Teaters facade til en gigantisk clubscene. For one night only - 17.000 mennesker samlet på pladsen foran teatret til et kæmpe show styret af den verdenskendte DJ KATO.


HVIS IDEERNE MANGLER, HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE INSPIRATION


Jem & Fix, 2016

Jem & Fix, 2016

Novo Nordisk, 2016

Novo Nordisk, 2016


VI LAVER BUDGETTER, DER HOLDER - UDEN UFORUDSETE UDGIFTER


Name it - Modeshow, 2017

Name it - Modeshow, 2017

Spejdernes Lejr, 2017

Spejdernes Lejr, 2017


VI GLÆDER OS TIL AT HJÆLPE JER MED AT SKABE JERES NÆSTE STORE OPLEVELSE


Kontakt Front Of House og hør nærmere om SOUND & LIGHT firmaarrangementer


SHOWS & ENTERTAINMENT

SOUND & LIGHT

TV & MEDIA