FOH_O_blaa_lille.png

“Vores HOUSEARTIST Lauren Johnson er en engelsk sangerinde med den vildeste udstråling og et stort hit til enhver fest! Hun leverer altid et forrygende show med masser af energi.”


Dawn Joseph - Vores engelske soul-dronning!

Dawn Joseph (UK) er tidligere frontfigur i bandet Brand New Heavies fra UK og har optrådt med nogle af verdens bedste soul, pop og r’n’b ikoner, såsom Michael McDonald, Cee Lo Green, Kylie Minogue, Phil Collins, Rod Stewart, Rick Astley og Michael Buble.

Dawn Joseph har allerede lavet mange firmashows i Danmark for bl.a. Vestas, Danfoss, Siemens m.fl. Det er især hendes høje energiniveau og fantastiske stageperformance, der efterlader folk måbende. Dawn Joseph er erfaren på en scene og det mærker man tydeligt. 

Hvis Dawn Joseph skal sammenlignes med nogle, så vil det være en moderne udgave af Aretha Franklin eller Chaka Kahn, hvis numre er faste på sætlisten. Derudover består repertoiret af klassikere som ”We Are Family”, ”Think” og ”I’m Every Woman”.

Dawn Joseph er for tiden i gang med at indspille sit debutalbum i Danmark med sit eget materiale og et stærkt dansk band i ryggen.


Dawn Joseph / I’m Every Woman (cover)

Dawn Joseph / Free To Love (original)


Få mere information om Dawn Joseph