FOH_O_blaa_lille.png

“Vi laver shows, der er tilpasset jeres ønsker. Hvor I kan sænke skuldrene i sikkerheden om, at vi har styr på det og kun har et for øje – at I får den bedste oplevelse!”

FRONT OF HOUSE KONCEPTPAKKER

PIL_NED.png

A Night With The Stars

En Aften i selskab med Stjernerne!
Med “A Night With The Stars” kan I forvente en aften i selskab med nogle af de bedste coverartister, der står klar til at give et show i særklasse!

AllStars

Meget mere end et coverband
AllStars er en samling af nogle af danmarks bedste livemusikere og der kan derfor altid garanteres musik i topkvalitet, leveret med overskud, energi og masser af spilleglæde!

HOUSEARTIST Dawn Joseph

Erfaren sanger og stageperformer
Dawn Joseph (UK) er tidligere frontfigur i bandet Brand New Heavies fra UK og har optrådt med nogle af verdens bedste soul, pop og r’n’b ikoner, såsom Michael McDonald, Cee Lo Green, Kylie Minogue, Phil Collins, Rod Stewart, Rick Astley og Michael Buble.

Det Vildeste Band

Fra rock ’n’ roll til pop, krydret med de største hits
Idéen bag konceptet Det Vildeste Band er en garanti for et festorkester, der oser af energi og spilleglæde! Altid en sprængfarlig cocktail, der med stort musikalsk overskud og højt humør trækker det ene hit efter det andet op af hatten.

HOUSEDJs

Musik til at løfte et hvert arrangement eller event
FRONT OF HOUSE byder på et stort udvalg af DJ’s og vi står klar til at hjælpe med at finde den helt rigtig til jer, hvad enten i søger lidt stille baggrundsmusik eller en DJ, der kan få festen til at fortsætte til solen står op.


Få mere inspiration – vælg arrangement-type