FOH_O_blaa_lille.png
 

Vi laver shows, der er tilpasset jeres ønsker. Hvor I kan sænke skuldrene i sikkerheden om, at vi har styr på det og kun har ét for øje – at I får den bedste oplevelse!

 


FRONT OF HOUSE KONCEPTPAKKER

PIL_NED.png

A Night With the Stars

EN AFTEN I SELSKAB MED STJERNERNE
Med A Night With the Stars kan I forvente en aften i selskab med nogle af de bedste coverartister, der står klar til at levere et show i særklasse.

AllStars

MEGET MERE END ET COVERBAND
AllStars er en samling af nogle af danmarks bedste livemusikere. Derfor garanterer vi musik i topkvalitet, leveret med overskud, god energi og stor spilleglæde.

HOUSE ARTIST – Dawn Joseph

ERFAREN SANGER OG STAGEPERFORMER
Dawn Joseph (UK) er tidligere frontfigur i bandet Brand New Heavies fra UK og har optrådt med soul-, pop- og R&B-ikoner såsom Michael McDonald, Cee Lo Green, Kylie Minogue, Phil Collins, Rod Stewart, Rick Astley og Michael Buble.

Det Vildeste Band

FRA ROCK'N'ROLL TIL POP - KRYDRET MED DE STØRSTE HITS
Når I booker Det Vildeste Band til jeres fest, er I garanteret et sikkert grundlag for en fabelagtig fest! Med højt humør og fantastisk energi hiver de det ene hit efter det andet frem fra deres arsenal af fede numre.

HOUSE ARTIST - Lauren Johnson

TALENTFULD OG YDERST KYNDIG SANGERINDE

Lauren Johnson (UK) er en alsidig og erfaren sangerinde, som har optrådt med store navne såsom John Legend, Rod Stewart, Years & Years, John Newman og mange flere.

HOUSE DJs

MUSIK TIL AT LØFTE ETHVERT ARRANGEMENT ELLER EVENT
Front Of House byder på et stort udvalg af DJ's. Vi står klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige til jer, hvad enten I søger behagelig baggrundsmusik eller en DJ der sikrer, at festen fortsætter til den lyse morgen.


Få mere inspiration – vælg arrangement-type