FOH_O_blaa_lille.png

Front Of House laver ikke bare events - Vi skaber oplevelser!


20 ÅRS ERFARING INDEN FOR FIRMAARRANGEMENTER

Front Of House har specialiseret sig i at planlægge, udvikle og afvikle helt unikke og skræddersyede events. Virksomheden drives af de to kulturelle entreprenører Casper Panduro og Mark Chemnitz, der begge har en baggrund som professionelle musikere. Med 20 års erfaring i branchen har de opbygget et massivt netværk i både ind- og udland.

Kunderne tæller alt fra regulære firmaer som eksempelvis Novo Nordisk, Siemens, Danfoss og Vestas, kulturelle events og privatarrangementer i alle størrelser.

I samarbejde med bookingbureauer, egne artister og bands kan Front Of House tilbyde et stort udvalg af forskellige unikke musikoplevelser med kundens behov i centrum.

SE EKSEMPLER PÅ TIDLIGERE FIRMAARRANGEMENTER

PIL_NED.png

SIEMENS / Firmafest med festival-tema for ca. 700 SIEMENS-medarbejdere i Brande Hallerne. Musikken blev leveret af AllStars feat. Erann DD, Thomas Buttenshøn og Ditte Marie. Front Of House leverede en komplet løsning, hvor oplægget var at "hegne hallen ind" indvendigt og beklæde det med friskfældet bøgetræ for at skabe festivalstemning.

Konceptet A Night With The Stars er blandt det mest solgte til firmaarrangementer, da det er det perfekte alternativ til jer, der ikke “bare” ønsker en kunstner med kendisfaktor, men ønsker en aften med masser af hits i et energifyldt show uden sidestykke leveret på topprofessionelt niveau og hvor dansegulvet vil gynge fra start til slut.


HVIS IDEERNE MANGLER, HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE INSPIRATIONEN


Jem & Fix, 2016

Jem & Fix, 2016

Novo Nordisk, 2016.

Novo Nordisk, 2016.


VI LAVER BUDGETTER DER HOLDER - UDEN SKJULTE OVERRASKELSER


Name it - Modeshow, 2017

Name it - Modeshow, 2017

Spejdernes Lejr, 2017

Spejdernes Lejr, 2017


VI GLÆDER OS TIL AT HJÆLPE MED AT FÅ SKABT JERES NÆSTE STORE OPLEVELSE


Udpluk af artister Front Of House har arbejdet med de seneste år:
Rasmus Seebach, Temptations (US), Christopher, Erann DD, Sanne Salomonsen, Eric Gadd (S), Dawn Joseph (UK), Clemens, Sko & Torp, Peter AG, Outlandish, Samuel Ljungbladh (S), Nabiha, Allan Olsen, Ida Corr o.m.a.


Kontakt Front Of House og hør nærmere om firmaarrangementer