FOH_O_blaa_lille.png

 Én ting er sikkert: uanset hvilken udgave af Det Vildeste Band I vælger, byder vi på en solid omgang musikalsk underholdning af fineste skuffe – altid leveret med et smil på læben


dvb_sort.png

FRA ROCK'N'ROLL TIL POP, KRYDRET MED DE STØRSTE HITS
Med Det Vildeste Band er I garanteret et festorkester, der med stort musikalsk overskud og højt humør udgør et ekstraordinært grundlag for at skabe en hammergod fest. Allerede fra første tone virker Det Vildeste Band magnetisk på gæsterne, der iler til dansegulvet, når bandet ryster det ene hit efter det andet ud af ærmet.

Repertoiret spænder vidt - fra rock'n'roll til pop - og omfatter de største hits fra de seneste fem årtier. Derfor er der altid noget for enhver smag, når Det Vildeste Band sætter gang i festen, hvad enten det skal være til firmafesten, brylluppet, den runde fødselsdag eller noget helt fjerde.

Det Vildeste Band kan bookes i en række forskellige konstellationer og kan skræddersyes efter jeres ønsker og budget. I mange tilfælde består ensemblet af tre eller fem musikere og en sangerinde. Hvis I ønsker en større oplevelse, kan der udvides med blæsersektion og kendte solister.

I er velkomne til at ringe og høre mere om de forskellige muligheder.


Det Vildeste Band / "Magi i Luften"

Det Vildeste Band / "I Want You Back"

Det Vildeste Band / "Fascination"

Det Vildeste Band / "Summer of '69"

Se flere videoer på bandets eget website: www.detvildesteband.dk eller på deres YouTube kanal


Booking af Det Vildeste Band