FOH_O_blaa_lille.png

 “Én ting er sikkert: Uanset hvilken udgave af Det Vildeste Band I vælger byder vi på en solid omgang musikalsk underholdning af fineste skuffe – altid serveret med et smil på læben!”


dvb_sort.png

FRA ROCK ’N ROLL TIL POP, KRYDRET MED DE STØRSTE HITS

Idéen bag konceptet Det Vildeste Band er en garanti for et festorkester, der oser af energi og spilleglæde! Altid en sprængfarlig cocktail, der med stort musikalsk overskud og højt humør trækker det ene hit efter det andet op af hatten. Allerede fra første strofe virker Det Vildeste Band som en magnet på dansegulvet! Repertoiret spreder sig over alt lige fra rock ’n roll til pop, krydret med de største hits fra de sidste 5 årtier! Så uanset om det er til firmafesten, brylluppet, den runde fødselsdag eller noget helt fjerde, er der altid lidt for enhver smag.

Orkesteret skræddersyes udfra jeres ønsker og budget. Det Vildeste Band kan bookes i mange konstellationer. Ofte som 3- eller 5-mands band med sangerinde, men til de ekstra vilde kan der udvides med blæsersektion og kendte solister - kun fantasien sætter grænser! Ring og hør nærmere.


Det Vildeste Band / Magi i Luften

Det Vildeste Band / I Want You Back

Det Vildeste Band / Fascination

Det Vildeste Band / Summer of 69

Se flere videoer på bandets eget website: www.detvildesteband.dk eller på deres YouTube kanal


Booking af Det Vildeste Band