FOH_O_blaa_lille.png

Vores house artist Dawn Joseph er en unik souldronning, der med en nerve og sit nærvær er en sand show starter, som altid når langt ud over scenekanten


DAWN JOSEPH - VORES ENGELSKE SOUL-DRONNING

Dawn Joseph (UK) er tidligere frontfigur i bandet Brand New Heavies fra UK og har optrådt med nogle af verdens bedste soul-, pop- og r'n'b-ikoner, såsom Michael McDonald, Cee Lo Green, Kylie Minogue, Phil Collins, Rod Stewart, Rick Astley og Michael Buble.

Dawn Joseph har allerede lavet mange firmashows i Danmark for bl.a. Vestas, Danfoss, Siemens m.fl. Det er især hendes høje energiniveau og fantastiske stageperformance, der efterlader folk måbende. Dawn Joseph er erfaren på en scene og det mærker man tydeligt. 

Hvis Dawn Joseph skal sammenlignes med nogen, så vil det være en moderne udgave af Aretha Franklin eller Chaka Kahn, hvis numre er faste på sætlisten. Derudover består repertoiret af klassikere som "We Are Family", "Think" og "I'm Every Woman".

Dawn Joseph er for tiden i gang med at indspille sit debutalbum i Danmark med sit eget materiale og et stærkt dansk band i ryggen.


Dawn Joseph / "I'm Every Woman" (cover)

Dawn Joseph / "Free To Love" (original)


Få mere information om Dawn Joseph