EVENTS & ENTERTAINMENT

Follow us: Facebook    Instagram

ALLSTARS

Meget mere end et coverband

Gennem flere år i branchen har AllStars oparbejdet et stort og varieret repertoire som spænder vidt fra rock’n’roll til pop. Når I booker AllStars, er der mulighed for at skalere op ved at tilføje blæsere, kor, dansere eller lignende til oplevelsen. Således er det både det imponerende repertoire og de mange muligheder, der gør det muligt at skræddersy bandet til enhver lejlighed.

AllStars har bl.a. arbejdet sammen med Rasmus Seebach, Djämes Braun, Sko & Torp, Lis Sørensen, Christopher, Temptations (US), Nik&Jay, Thøger Dixgaard, Thomas Buttenschön, Poul Krebs, Dawn Joseph (UK), Samuel Ljungblahd (S), Stine Bramsen o.fl.

Når AllStars med stort musikalsk overskud og højt humør giver den gas på scenen og spiller hits fra de seneste fem årtier, rokker gæsterne med og flokkes på dansegulvet. Derfor udgør AllStars et exceptionelt grundlag for at skabe en succesfuld fest.

AllStars sælges både som selvstændig enhed, som backingorkester ved hyre af enkeltstående artister og så er de det stærke hold bag vores koncept A Night With the Stars

VIDEO SHOWCASE

AllStars sammen med Nina Maria

VIDEO SHOWCASE

AllStars sammen med Mark Chemnitz

CONTACT FOR MORE INFO

CONTACT

Front Of House ApS

Vester Allé 9

DK-8000 Aarhus C


Tel: +45 70 60 52 50

Email: info@foh.dk


CVR: 36477989

GO TO TOP

Follow us: Facebook    Instagram

Follow us:

Facebook    Instagram

Copyright 2022 © FRONT OF HOUSE

Follow us: Facebook    Instagram

Copyright 2022 © FRONT OF HOUSE