FOH_O_blaa_lille.png

 AllStars er skabt med afsæt i en samling af danmarks bedste livemusikere og er Front of Houses mest solgte bandkoncept. Med AllStars på scenen garanterer vi et musikalsk show i topkvalitet og med høj underholdningsværdi, som bliver leveret med spilleglæde og masser af energi.


ALLSTARS_logo_black.png

MEGET MERE END ET COVERBAND

Gennem flere år i branchen har AllStars oparbejdet et stort og varieret repertoire som spænder vidt fra rock’n’roll til pop. Når I booker AllStars, er der mulighed for at skalere op ved at tilføje blæsere, kor, dansere eller lignende til oplevelsen. Således er det både det imponerende repertoire og de mange muligheder, der gør det muligt at skræddersy bandet til enhver lejlighed.

AllStars har bl.a. arbejdet sammen med Rasmus Seebach, Djämes Braun, Sko & Torp, Lis Sørensen, Christopher, Temptations (US), Nik&Jay, Thøger Dixgaard, Thomas Buttenschön, Poul Krebs, Dawn Joseph (UK), Samuel Ljungblahd (S), Stine Bramsen o.fl.

Når AllStars med stort musikalsk overskud og højt humør giver den gas på scenen og spiller hits fra de seneste fem årtier, rokker gæsterne med og flokkes på dansegulvet. Derfor udgør AllStars et exceptionelt grundlag for at skabe en succesfuld fest.

AllStars sælges både som selvstændig enhed, som backingorkester ved hyre af enkeltstående artister og så er de det stærke hold bag vores koncept A Night With the Stars


AllStars sammen med Nina Maria

AllStars sammen med Mark Chemnitz


Få mere information om AllStars