FOH_O_blaa_lille.png

“A Night With The Stars er til jer, der ikke “bare” ønsker en kunstner med kendisfaktor, men ønsker en aften med masser af hits i et energifyldt show uden sidestykke leveret på topprofessionelt niveau og hvor dansegulvet vil gynge fra start til slut.”


En aften i selskab med stjernerne!

Med “A Night With The Stars” kan i forvente en aften i selskab med nogle af landets bedste coverartister, der står klar til at give et show i særklasse! I får en sand perlerække af hits præsenteret så godt, at man skulle tro, det var den ægte vare og bag vores dygtige coverartister, står vores top-tunede backingband, der sammen med artisterne leverer et forrygende show.

“A Night With The Stars” er til jer, der ikke “bare” ønsker en kunstner med kendisfaktor, men ønsker en aften med masser af hits i et energifyldt show uden sidestykke leveret på top professionelt niveau og hvor dansegulvet vil gynge fra start til slut.

Som udgangspunkt bliver “A Night With The Stars” sat op som medleys á 11 min. med hver kunstner. Oftest vil vi have 4 forskellige artister med, men showet kan skræddersyes til netop jeres ønsker både ifht. antal artister og længden på showet og vi har både danske og internationale artister - så det er kun fantasien sætter grænserne!


A Night With The Stars – TEASER

A Night With The Stars – PROMO video


image002.png

“Vi havde en fantastisk julefrokost i 2017. Det hele startede med at vi holdte et møde med Front of House, hvor de præsenterede deres koncept ”A Night With the Stars. Vi kunne vælge mellem en masse kunstnere og fandt frem til dem vi bedst kunne lide. Hver kunstner spillede i ca. 25 min, hvor de udelukkende spillede hits. Vi har aldrig fået så meget positiv respons fra vores julefrokost, som vi hår fået denne gang. Vi havde rekord stor deltagelse og vi kan på det kraftigste anbefale dette koncept til andre firmaer.”

Klaus Fahlberg
Warehouse Support

image004.jpg

“Til Siemens Gamesa’s store julefrokost i MCH fik vi ”A night with the stars” anbefalet, og det var en god beslutning. Fra start med Coldplay cover over U2´s klassikere sluttede vi af med et brag af en AC/DC koncert, som samlede dansegulvet i hop og håndtegn. Det var en fantastisk oplevelse.”

Susanne B. Jepsen
Senior Manager

FØLGENDE STARS KAN BOOKES

PIL_NED.png

Robbie Williams
Da Robbie forlod "Take That" sidst i 90'erne og sprang ud som soloartist, slog han for alvor fast, at han var den fødte entertainer. Med numre som "Let Me Entertain You" og "Angels" tog han verden med storm. Orkesteret Robbie.dk opstod i kølvandet af denne succes. Som det danske svar på den engelske superstjerne stod i front den karismatiske Søren Pedersen, der med højt energiniveau og sin fantastiske stemme turnerede Danmark tyndt med et forrygende show. Søren har været med fra starten i A Night With the Stars og er intet mindre end den ultimative feststarter!

Søren Pedersen (tidl. "Robbie DK")

Søren Pedersen (tidl. "Robbie DK")

 
 

Bryan Adams
Med mere end 100 millioner solgte album og singler siden 1980 er den canadiske guitarist og sanger Bryan Adams blandt verdens ypperste superstjerner. Dette skyldes ikke mindst hans evne som sangskriver, hvor han igennem årene har givet os udødelige hits som: "Heaven", "Everything I do (I Do it for You)", "Somebody" og "Summer of ‘69". Sange der naturligvis indgår som en fast del af FRONT OF HOUSE A Night With the Stars medley. Claus Hassing er frontmand i det velkendte danske tributeband "Bryan Adams Tribute", der udover stor succes med stribevis af udsolgte koncerter i Danmark nu turnerer i hele Europa. En ofte booket kombination er Bryan Adams sammen med Tina Turner, hvor de to genskaber den legendariske scene fra Live Aid koncerten i '85 med duetten "It’s Only Love".

Claus Hassing (fra "Bryan Adams Tribute”)

Claus Hassing (fra "Bryan Adams Tribute”)

 

Whitney Houston
Hvem har ikke grædt til "I Will Always Love You" og "I Have Nothing" - danset natten lang til "How Will I Know" og "I Wanna Dance With Somebody" og nydt de dejlige toner fra "I’m Every Woman" fra "The Queen of the Night"? Alle numre der er med i A Night With the Stars. I rollen som Whitney har FRONT OF HOUSE flere forskellige muligheder. Den engelske sangerinde Lauren Johnson har i sit virke som sessionsangerinde i London Sam Smith, John Legend og Rag'n'Bone Man på cv'et. Udover Lauren er den livsglade og farverige Jasmin Gabay altid garant for en fest. Hun spiller bl.a. fast med artisten Patrick Dorgan og gir den i weekenden som disco-dronning i partybandet Le Freak.

Lauren Johnson (UK)

Lauren Johnson (UK)

Jasmin Gabay (fra "Le Freak")

Jasmin Gabay (fra "Le Freak")


Queen
Det engelske rockband har fået en kæmpe revival med filmen "Bohemian Rhapsody", der allerede har høstet to Golden Globe Awards og gjort Queens sange udødelige for endnu en generation! FRONT OF HOUSEs A Night With the Stars medley indeholder hits som "We Will Rock You", "Don’t Stop Me Now", "Crazy Little Thing Called Love", "I Want to Break Free", "The Show Must Go On" og selvfølgelig afslutningsnummeret "We Are the Champions". I rollen som Freddie Mercury er hhv. Bjarke Baisner fra Danmarks absolut største coverband "Queen Machine" og Christoffer Brodersen fra musicalen "We Will Rock You", der spillede udsolgte shows i både Royal Arena og Boxen. Begge leverer rollen som Freddie med skræmmende autencitet og med stort musikalsk overskud.

Bjarke Baisner (fra "Queen Machine”)

Bjarke Baisner (fra "Queen Machine”)

Christoffer Brodersen (fra “We Will Rock You”)

Christoffer Brodersen (fra “We Will Rock You”)


Tina Turner
Tina Turner anses for at være en af det 20. århundredes største og mest populære kvindelige superstjerner, der allerede blev en levende legende, før hun fyldte 50. I mere end 5 årtier har hun turneret verden rundt med alt fra de første 60'er og 70'er hits som "Proud Mary" og "Nutbush City Limits" til 80'ernes "What’s Love Got to Do With it", "I Don’t Wanna Loose You", "Private Dancer", "Simply the Best" og soundtracket fra Mad Max filmen "We Don’t Need Another Hero", hvor hun i øvrigt selv spillede hovedrollen sammen med Mel Gibson. Alle de nævnte numre indgår i et brag af et medley fremført af enten Peter Andersen eller Lauren Johnson. Peter er Danmarks Drag Queen nr 1 og har lavet dragshows siden 2001. Han blev for alvor kendt, da han under kunstnernavnet DQ vandt Dansk Melodi Grand Prix 2007 og han har sidenhen turneret Danmark tyndt som forsanger i "Turn on Tina". Den engelske sangerinde Lauren Johnson har i sit virke som sessionsangerinde i London navne som Sam Smith, John Legend og Rag'n'Bone Man på cv'et. En ofte booket kombination af Tina Turner er sammen med Bryan Adams, hvor de to genskaber den legendariske scene fra Live Aid koncerten i '85 med duetten "It’s Only Love".

Peter Andersen (fra "Turn on Tina")

Peter Andersen (fra "Turn on Tina")

Lauren Johnson (UK)

Lauren Johnson (UK)


ABBA
Den svenske popgruppe ABBA er efter The Beatles det bedst sælgende band i musikhistorien. Siden deres gennembrud i 1974 med sangen "Waterloo" ved det Europæiske Melodi Grand Prix har de to sangskrivere Björn & Benny beriget verden med det ene hit efter det andet. ABBA er soundtracket til de fleste voksne menneskers ungdom. Til dem der tvivler er her listen over FRONT OF HOUSEs A Night With the Stars ABBA medley: "Knowing Me, Knowing You", "Waterloo", "Mamma Mia", "Money Money Money", "The Winner Takes it All", "Dancing Queen", "Gimme Gimme Gimme" og "Thank You For the Music". Til at fremføre denne kavalkade af fantastiske sange har vi Mette Uhrnfeldt og Lise Haavik fra hyldestbandet "Absolute ABBA". De to har begge stor erfaring fra den danske musikscene og leverer et forrygende og autentisk ABBA-show.

Lise Harvik (N) og Mette Uhrnfeldt (fra "Absolute ABBA")

Lise Harvik (N) og Mette Uhrnfeldt (fra "Absolute ABBA")

 

AC/DC
Da brødrene Angus og Malcolm Young i 1973 dannede AC/DC havde de næppe drømt om, at de ville sælge mere end 200 millioner plader verden over og indskrive sig i rockhistorien som et af de største hard rock-bands all-time. Det australske band har til trods for flere dødsfald og mange udskiftninger holdt fast i deres karakteristiske lyd og ekstremt høje energiniveau. I følge "Recording Industry Association of America" er albummet "Back in Black" kun overgået af Michael Jacksons album "Thriller" i salgstal på verdensplan. At vælge numre til et AC/DC medley er som at vælge i mellem sine børn - en umulig opgave, men vi prøver alligevel: "Back in Black", "Shook Me All Night Long", "Thunderstruck", "TNT" og selvfølgelig "Highway to Hell"! Anders Ørnsholt og Thomas Povlsen er kernen i Danmarks bedste AC/DC Tribute band "Almost AC/DC". Når Axl Rose nu ikke kan være stand-in må 2. valget bestemt falde på Anders Ørnsholt hvis fortolkning af Brian Johnson er intet mindre end fænomenal. Sammen med guitaristen Thomas Povlsen leverer de et forrygende show med skoleuniform, Gibson guitar og six-pence - kort sagt: Rock'n Roll!

Thomas og Anders (fra "Almost AC/DC")

Thomas og Anders (fra "Almost AC/DC")

 

Coldplay
Med mange millioner solgte albums og flere milliarder streams regnes det engelske band Coldplay for en af den nyere tids største artister. I forbindelse med 20 års jubilæet udgav de i 2018 koncertfilmen "A Head Full of Dreams" med optagelser fra touren i 2017 af samme navn. En tour der også ramte Danmark, hvor koncerten blev kåret som årets bedste koncert. Det er med afsæt i denne oplevelse, at FRONT OF HOUSEs A Night With the Stars Coldplay medley ser således ud: "Hymn for the Weekend", "Paradise", "Viva La Vida", "Adventure of a Lifetime" og "A Sky Full of Stars". Det danske svar på Chris Martin hedder Thomas Sørensen og hylder med orkestret "A Rush of Coldplay" de fantastiske sange. Han både synger som og ligner den karismatiske forsanger.

Thomas Sørensen (fra "A Rush of Coldplay")

Thomas Sørensen (fra "A Rush of Coldplay")

 

U2
De er i mange år blevet udråbt som verdens bedste liveband. Igennem de sidste 35 år kan kun 7 bands overgå dem i salgstal og de regnes blandt verdens absolut elite - ikke mindst fordi U2 har formået konstant at forny sig. Siden den spæde start med "Sunday Bloody Sunday" op igennem 80'erne med "With or Without You", "One" og "I Still Haven’t Found What I'm Looking For" til de nyere sange som "Beautiful Day" og "Vertigo" er denne sangliste en sikker garanti for et brag af en fest med vaskeægte stadionstemning. Det er André Lyngedal fra U2-kopibandet "ZOO TV", der med over 150 koncerter i både Danmark og i udlandet som Bono leverer en absolut troværdig og vellydende udgave af det irske rockikon.

André Lyngedal (fra "ZOO TV")

André Lyngedal (fra "ZOO TV")

 

Bruno Mars
Bruno Mars den største og vigtigste mandlige popkunstner i moderne tid. Han er en verdensberømt, prisbelønnet amerikansk superstjerne med millionvis af solgte albums bag sig. Bruno Mars står bag mega-hits som: "Grenade", "24K", "Treasure", "Uptown Funk", "Locked out of Heaven", og "That's what i like". Dansk/Philipinske Andy Roda er en enestående sanger og danser. Han bor til dagligt i Berlin og optræder i store musical-opsætninger. Andy har sunget kor for de største dansker artister og har udgivet mange albums i eget navn. Andy er dybt passioneret for gospel/soul/pop genrerne og leverer en fantastisk klon af Bruno Mars.

Andy Roda

Andy Roda

 

Madonna
Den karismatiske og ekstremt ambitiøse Material Girl, Madonna har siden 1980’erne været kendt for at have skubbet grænserne for sangskrivning og med sine 7 Grammyer og over 300 millioner solgte plader, kan man roligt sige, at hun har sat en stor fed streg under titlen som “The Queen of Pop”. I rollen som Madonna finder vi den danske musicalstjerne og performer Frederikke Vedel. 

Frederikke Vedel (fra “Det Vildeste Band”)

Frederikke Vedel (fra “Det Vildeste Band”)

 

Få mere information om A Night With The Stars